Skip to main content

Op 17 oktober werd er weer gestart met de winterberging. Met meer dan 20 vrijwilligers hebben we vierenhalve week ons uiterste best gedaan om onder andere waarschijnlijk ook uw boot weer veilig en schoon op de door u gewenste winterstallingslocatie te plaatsen.

We kunnen nu “terugkijkend” concluderen dat het wederom gelukt is! De sfeer binnen de bergingsploeg is geweldig gebleven ondanks het spreekwoordelijke “HONDENWEER”. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan de catering van Marjon, Gerrit, Jaap en Jan die op een hele fijne wijze de buiken warm en gevuld hielden.

We zijn ook zeer te spreken over de inzet en kunde van onze fantastische vrijwilligersploeg die ondanks bovengenoemd “hondenweer” het toch weer voor elkaar heeft gekregen om de zeer wisselende scheepsvormen op de juiste manier zo goed mogelijk op de bok te plaatsen.

Niet zelden gebeurde het dat er in de stralende regen soms toch tot drie keer toe besloten werd om een boot toch nog weer even uit de bok te tillen omdat  het toch nog weer even beter kon, chapeau mannen!!

We willen graag een dankwoord uitbrengen naar onze leden die dit jaar goed hebben meegewerkt bij ons parkeerbeleid welke zich hoofdzakelijk op het tweede parkeerterrein afspeelde.

Ook willen wij als Personeel ons stichtingsbestuur bedanken voor het bieden van grote steun bij onze werkzaamheden middels het beschikbaar stellen van de door ons gewenste machines en materialen. We realiseren ons dat we voorzien zijn van alles wat we nodig hebben om samen met onze vrijwilligers de boten op een goede maar vooral ook veilige manier te bergen en te stallen. Zo zijn wij allen voorzien van de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsschoenen, overalls, handschoenen en veiligheidscaps.

Ook zijn er de afgelopen jaren behoorlijke investeringen gedaan en beschikken we ondertussen over een machinepark waar de gemiddelde verenigingshaven alleen maar van kan dromen en is alle materieel gekeurd.

Bij dezen willen wij als personeel dus een ieder bedanken voor de hulp bij de winterberging.

 

Jesse, Jeroen en Peter.

 

Alle leden die ons hebben gesteund d.m.v. heerlijke koeken, taart en fooi. U ook hartelijk bedankt! Dit wordt zeer gewaardeerd. Mede hierdoor wordt vrijwilligerswerk nog leuker!

Zwaansmeerpolder