Gebruiksregels
Zwaansmeerpolder

Hartelijk welkom op Camping Zwaansmeerpolder te Uitgeest onder beheer van Stichting Jachthaven Zwaansmeerpolder.
Onze camping is geopend van de eerste week april tot en met het eerste weekend van oktober.

Algemeen:

Bij aankomst en vertrek dient u zich te melden bij het Havenkantoor i.v.m. het ontvangen en retourneren van de elektronische sleutel (borg).

Openingstijden havenkantoor: 8:30 – 16:00 uur, telefonisch bereikbaar tot 17:00 uur. Valt uw aankomst of vertrek buiten deze openingstijden dan kunt u dit vooraf bespreken.

De plaats van uw kampeermiddel wordt in overleg met de havenmeester of medewerkers van het havenkantoor bepaald.

Plaats uw kampeermiddel altijd zo dat anderen hier geen hinder van ondervinden

Bij vertrek dient uw standplaats om 12:00 uur schoon en opgeruimd te zijn. Bij vertrek na 12:00 uur zullen wij u een extra dag in rekening brengen.

Auto’s en motoren zijn uitsluitend voor in- en uitladen bij aankomst en vertrek op het camping terrein toegestaan. Zij dienen direct na het in- of uitladen op het parkeerterrein naast de camping of op één van de andere parkeerterreinen in de buurt van de camping te worden geplaatst.

De havenmeester of medewerkers van het havenkantoor kunnen de rolpoort in de toegangsweg tot de camping bedienen tussen 8:30 en 17:00 uur. Indien u buiten dit tijdstip gebruik wilt maken van de poort dan kunt u dit vooraf bespreken. De looppoort in het toegangshek is dag en nacht te bedienen met de elektronische sleutel.

Het beoefenen van werp- en of balspelen mag nimmer hinderlijk zijn voor uw mede kampeerders.

Geluidsoverlast

Tussen 23.00 en 7.00 uur geldt op de camping de nachtrust periode.

Huisdieren

Uw huisdier MOET aangelijnd zijn en mogen niet worden mee genomen naar het toiletgebouw. Huisdieren dienen te worden uitgelaten buiten het campingterrein en mogen, indien u het campingterrein verlaat, NIET alleen worden gelaten bij uw kampeermiddel.

Gebruik water, elektra en gas

Water en energie zijn schaars. Wees er zuinig mee dan spaart u tevens het milieu. Voor stroomgebruik beschikt u over max. 6 ampère/1320 watt.

Brandveiligheid

Open vuren (kampvuren/vuurkorven) op het campingterrein zijn NIET toegestaan. Barbecues en houtkacheltjes zijn toegestaan mits deze niet rechtstreeks op de grond worden geplaatst en deze geen overlast veroorzaken bij uw medekampeerders. Houd hierbij altijd een emmer water of brandblusapparaat bij de hand!

Toiletgebouw

U dient de toiletten, doucheruimtes en afwasplaatsen na gebruik schoon en droog achter te laten!  In de doucheruimtes staan vloerwissers en rollen papier waarmee u haren, etensresten e.d. uit de afvoerputjes van zowel douches als afwasplaatsen kunt verwijderen. Deponeer uw afval alleen in de daarvoor geplaatste afvalemmers!!!

Kinderen onder de 6 jaar mogen alleen onder begeleiding van een ouder van het gebouw gebruik maken.

 

Wij wensen u een plezierig verblijf!