Camperterrein
Zwaansmeerpolder

Over Camperterrein Zwaansmeerpolder

In de winter van 2021/2022 hebben onze havenmeesters samen met onze ploeg vrijwilligers hard gewerkt om onze groenstrook klaar te maken voor campers. Er zijn elektra punten en sfeervolle lantaarns geplaatst.

In de halve cirkel kunnen 16 campers aangesloten op elektra staan. Op het midden staat nog een elektra punt voor 6 aansluitingen. Wij kunnen op deze groenstrook dus maar liefst 22 campers verwelkomen!

Inchecken via QR-code

Omdat het havenkantoor niet 24 uur bemand is hebben wij bij de ingang het welkomstbord voorzien van een QR code. Hier kan men inchecken na 17:00 uur d.m.v. het scannen van de QR code waar u vervolgens de overnachting kunt betalen. Na betaling ontvangt u een mail met een afbeelding van uw QR-toegangscode. Hiermee kunt u de slagboom openen en ook de sanitaire ruimte. Wanneer u deze code gebuikt bij de douche zal deze 5 minuten warm water laten stromen. Het gebruik van de douche is voor kampeerders op het Camperterrein inbegrepen.

In de omgeving zijn vele fiets en wandel mogelijkheden, u kunt heerlijk uit eten in de buurt en winkels zijn op fiets afstand te bereiken. Wij hebben eventueel een gratis leenfiets voor u!

Camperaars zijn 24/7 van harte welkom en mogen vrij een plaats naar keuze innemen! Wij ontvangen graag uw reservering dan kan de vakantie beginnen….

Reserveren
Het camperterrein van Zwaansmeerpolder

Impressie van Camperterrein Zwaansmeerpolder