Passanten informatie

Als u als passant onze haven of een van onze camping terreinen aan wilt doen, bent u uiteraard meer dan welkom op deze mooie en gezellige locatie. Wanneer u aankomt op ons terrein of in de haven kunt u zich melden op het havenkantoor. Wij kijken dan of er voor u een mooi plekje vrij is, meestal is dat zo!

Tarieven jachthavenTarieven kamperenReserveren
Bord ingang camperterrein Zwaansmeerpolder
QR-code hek camping zwaansmeerpolder

QR-Codes

Mocht u na sluitingstijd aankomen, kunt u ook via een QR-code een plek reserveren. Deze reservering is dan geldig voor 1 nacht. Wilt u toch langer blijven? Dan kunt u zich de volgende dag melden bij het havenkantoor om te verlengen.

De QR-codes bevinden zich op de meldsteiger bij de haveningang, op het hek bij de camping en op het informatiebord bij het camperterrein.

Op de overige pagina’s van deze site kunt u een impressie opdoen van onze haven. Hieronder vindt u een aantal links die u alvast een beetje op weg helpen.

Ook zijn er in de omgeving vele fiets en wandel mogelijkheden, u kunt heerlijk uit eten in de buurt en winkels zijn op fiets afstand te bereiken.
Wij hebben eventueel een gratis leenfiets voor u!

Passanenten informatie - Havenrijk

Restaurant Havenrijk

Als u uw boot hebt afgemeerd en u wilt gezellig op ons terras een goed glas drinken, loop dan even naar het restaurant. U zult verrast worden door de professionele maar hartelijke ontvangst. Een uitstekend diner na een prachtige vaardag is een mooi slot van de dag. In februari heeft ons restaurant een promotiefilm uitgebracht waarin ook een leuk beeld van de haven wordt weergeven.

Naar websiteBel: 0251 - 313 937
Passanenten informatie - Kanoverhuur

Kano verhuur De Aker

Naast de ingang van onze haven is kano verhuur De Aker gevestigd. Voor heel redelijke prijzen kunt u hier een kano huren. Tevens zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor groepen.

Meer informatieBel: 06-30248397
Meer overzicht Zwaansmeerpolder

Gemeente Uitgeest & Algemene informatie

Kijkt u eens op de website van het Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer of de gemeente Uitgeest voor de recreatie mogelijkheden.

Meer informatieGemeente Uitgeest