Passanten

Als u als passant onze haven aan wilt doen bent u uiteraard meer dan welkom in deze mooie en gezellige haven. Als u bij aankomst afmeert aan de meldsteiger óf in de kraanbaan en u zich meldt bij het havenkantoor zullen we kijken of er voor u een mooi plekje vrij is, meestal is dat zo!

Op de overige pagina’s van deze site kunt u een impressie opdoen van onze haven. Hieronder vindt een aantal links die u alvast een beetje op weg helpen.

Tarieven jachthavenPlaats reserveren

Restaurant Havenrijk

Als u uw boot hebt afgemeerd en u wilt gezellig op ons terras een goed glas drinken, loop dan even naar het restaurant. U zult verrast worden door de professionele maar hartelijke ontvangst. Een uitstekend diner na een prachtige vaardag is een mooi slot van de dag. In februari heeft ons restaurant een promotiefilm uitgebracht waarin ook een leuk beeld van de haven wordt weergeven.

Naar websiteBel: 0251 - 313 937

Kano verhuur De Aker

Naast de ingang van onze haven is kano verhuur De Aker gevestigd. Voor heel redelijke prijzen kunt u hier een kano huren. Tevens zijn verschillende arrangementen beschikbaar voor groepen.

Meer informatieBel: 06-30248397
Camping Zwaansmeerpolder aan het Uitgeestermeer

Camping

Aan de noordzijde van onze haven is een camping gevestigd. Er is voldoende ruimte voor uw tent, vouwwagen, camper of caravan voor een heerlijk ontspannen verblijf op onze haven. Meld u zich a.u.b. bij ons havenkantoor of reserveer via deze website.

Naar de campingBel: +31 (0)251 – 313 553

Gemeente Uitgeest & Algemene informatie

Kijkt u eens op de website van het Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer of de gemeente Uitgeest voor de recreatie mogelijkheden.

Meer informatieGemeente Uitgeest