Uitgeest, 08-06-2020

Sinds 1 juni zijn er, op gezag van de Veiligheidsregio, weer wat meer versoepelingen op onze jachthaven. Zo zijn een aantal toiletten in het sanitair gebouw op de jachthaven weer open gesteld voor onze leden. De douches mogen echter nog niet open, dus deze zijn nog dicht!
Op de camping is het helaas nog niet toegestaan om het sanitair gebouw te openen. Indien deze wel geopend mag worden, hoort u dat weer zo spoedig mogelijk van ons. Ook daar gelden dan onderstaande regels.

Voordat u het sanitair gebouw betreedt, kunt u gebruik maken van de schoonmaakdoekjes welke op de deur zijn geplakt. Per dames- of herenruimte mag maar 1 persoon tegelijk aanwezig zijn. Daarvoor hebben we een omslagblad bij de ingang opgehangen met vrij / bezet. U dient hier gebruik van te maken, zodat een ander weet of ze de ruimte kunnen betreden. Daarnaast staan meteen links van de entree stoelen op 1,5 meter waar u kan plaatsnemen indien u moet wachten. Dit ter voorkoming dat er niet in de deuropening of in de toiletruimte zelf gewacht wordt.

Zolang de 1,5 meter eis geldt, zullen wij deze werkwijzen moeten naleven.

Op 7 juni jl is echter geconstateerd dat iemand wel gebruik heeft gemaakt van een vd douches in de damesruimte. De deur was open gebroken en het kruis was van de deur verwijderd.

Dit is absoluut niet de bedoeling en mocht dit vaker voor gaan komen, dan zijn wij genoodzaakt om het sanitair gebouw weer te sluiten.

Als laatste willen we u er op wijzen om gebruik te maken van de looproutes die aangegeven zijn; op dit moment nog met borden welke restaurant Havenrijk heeft geplaatst op het plateau. Deze week worden er verdere aanduidingen gemarkeerd op de grond.

Houd u zich dus aan de regels. Het gaat om uw eigen veiligheid en die van uw medemens!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Jachthaven Zwaansmeerpolder

 

Zwaansmeerpolder