Algemeen

Even voorstellen …

door 28/06/2021 Geen reacties


Naar alle waarschijnlijkheid hebben een aantal van jullie mij al zien lopen op de haven, maar toch wil ik mij via deze weg nog even voorstellen.

Mijn naam is Jeroen Schoorl. Ik ben 47 jaar en sinds 1 juni in dienst als 2e Havenmeester naast Peter de Vries.
Ik ben getrouwd met Kim Schoorl en samen hebben we 2 prachtige kinderen; Sanne van 12 jaar en Loek van 9 jaar.
De afgelopen 17 jaar ben ik werkzaam geweest als Projectcoördinator binnen het Rode kruis ziekenhuis te Beverwijk.
Hier gingen alle grote en kleine verbouwingen of aanpassingen aan technische installaties via mijn bureau.

Naast mijn werk ben ik leider/coach van mijn dochter haar voetbalteam. Zelf doe ik ook nog een de nodige sport; Veld en zaalvoetbal, tennis en Padel en zo af en toe een rondje op de racefiets.
Ook ben ik vrijwilliger Bij het “Internationaal Cor Groenewegen Toernooi” (ICGT) in de horeca-commissie en “last but not Least” zit ik bij de vrijwillige brandweer van Uitgeest.

Het was tijd voor de volgende stap in de carrière en wat is nu mooier dan te werken in de haven waar je zelf ook met je eigen boot ligt!! Sinds twee jaar liggen wij met veel plezier in de haven Zwaansmeerpolder.

Ik hoop samen met de gehele crew (Jesse, Anja , Fred en Peter) de jachthaven en camping nog beter en mooier op de kaart te zetten dan dat hij dat nu al is.
We staan met elkaar voor diverse uitdagingen omdat er veel om ons heen gebeurd en de wetgeving en naleving hiervan steeds strakker wordt. Deze uitdaging ga ik samen met mijn nieuwe collega’s graag aan.

Ik hoop u snel te ontmoeten op onze haven.
Met vriendelijke groet,
Jeroen Schoorl

Zwaansmeerpolder